Casalini is een Italiaans bedrijf, opgericht door Giovanni Casalini in 1939, dat bromfietsen en brommobielen maakt. Casalini S.r.l. is de oudste producent van brommobielen ter wereld. De fabriek is gevestigd in Piacenza in Italie.

Casalini M20
Casalini heeft samen met motorfabrikant Kohler een gloednieuwe motor ontwikkeld die voldoet aan de Euro4-milieuvereisten. De motor is een moderne motor met elektronische injectie die lage verbruiks- en lage emissiewaarden biedt. De motor is erg stil en trillingsvrij en heeft de hoogste componentkwaliteit. De combinatie van de moderne Kohler-motor en de volledig unieke glasvezel carrosserie van Casalini geeft de M20 een onderscheidende positie in zowel veiligheid als comfort bij brommobielen.
De M20 is er in 3 verschillende uitvoeringen: de M20, de M20 Stile en de M20 Lusso. Casalini biedt een breed scala aan kleurenopties: 4 verschillende pastelkleuren, 9 verschillende metallic kleuren en 4 verschillende metallic kleuren met pareleffect.

Casalini Kerry
De Kerry is een veelzijdige transportwagen met een laadruimte van maar liefst 1,40m bij 1,84m. De brommobiel is uitgevoerd met een Mitsubishi 2 cilinder diesel.

Meer informatie over Casalini
Voor meer informatie over de Casalini-modellen die bij ons te koop zijn kunt u terecht op de officiƫle website van Casalini of kom langs bij ons in de showroom. Onze brommobielspecialist kan uw vragen beantwoorden en u kunt een proefrit komen maken.
Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

De Casalini M20 en de Kerry.

Bekijk alle merken