Automobiles Chatenet is een fabrikant van brommobielen gevestigd in het departement Haute-Vienne in Frankrijk. Het bedrijf werd in 1984 opgericht door Louis-Georges Chatenet. Momenteel heeft Chatenet de CH40 in het assortiment; een brommobiel met een strakke, stoere uitstraling.

Chatenet CH40
De meest standaard uitvoering van de Chatenet CH40 is de Dutch. Deze is uitgevoerd met onder andere een radio/cd speler, 14″ wielen, parkeersensoren achter, getinte elektrische bedienbare ramen, centrale portiervergrendeling en verstelbare stoelen. Het model is leverbaar in vier verschillende kleuren – rood, zilver, wit en zwart – allen met een zwart dak.
De nieuwe CH40 Sportline van Chatenet is de luxe uitvoering van de CH40 Dutch met onder andere: multimedia met camera, 16″ wielen, dubbele uitlaat en rode remklauwen.

Meer informatie over Chatenet
Voor meer informatie over de Chatenet-modellen die bij ons te koop zijn kunt u terecht op de officiƫle website van Chatenet of kom langs bij ons in de showroom. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte Chatenets op voorraad. Daarnaast kan onze brommobielspecialist uw vragen beantwoorden en kunt u een proefrit komen maken.
Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

De Chatenet CH40 Dutch.

Bekijk alle merken