JDM Automobiles (voorheen JDM Simpa) is een Franse fabrikant van brommobielen, gevestigd in Deux-Sèvres.
Het voormalige bedrijf Simpa werd in 1975 opgericht en was gespecialiseerd in aanpassingen en polyesterreparaties van auto’s en vrachtwagens. De eerste brommobiel van Simpa, de 49SL, werd in 1981 gebouwd. De 49SL was een brommobiel met een benzinemotor met een motorinhoud van 49 cm³.

Enkele jaren later kwamen er nieuwe modellen brommobielen, zoals de Nueva, Parthenon, Furio, Orane en de X5. Tussen 1981 en 2010 werden er 10 verschillende modellen brommobielen (waaronder de Albizia, Abaca en Aloës) gefabriceerd bij JDM Simpa.

In september 2010 werd het bedrijf Simpa (toen nog in Avrillé gevestigd) overgenomen door de, eveneens, Franse BGI Group en verhuisde eind van dat jaar naar Cerizay. Het laatste model van JDM, de Aloës, kreeg een volledige facelift en resulteerde in de JDM Roxsy. De naam JDM Simpa werd in JDM Automobiles veranderd.

JDM Xheos
In 2013 werd het nieuwste model van JDM Automobiles gefabriceerd: de JDM Xheos. De JDM Xheos Must Pack Look met Yanmar motor is de meest luxe uitvoering in de Xheos-lijn. Standaard komt deze brommobiel met onder andere de volgende opties: aluminium ‘Diamond look’ velgen, multimediasysteem, parkeersensoren en luxe stoelen.

JDM City
De JDM City invalidenwagen is het antwoord op veel mobiliteitsproblemen voor ouderen en mindervaliden. Met de gebruiksvriendelijke JDM City mag u ook op fietspaden, trottoirs en in winkelcentra. Bovendien is voor het besturen van een JDM City geen rijbewijs nodig. Een rolstoel of rollator kunnen probleemloos worden vervoerd in de ruime bagageruimte. Ook de ruime keuze in uitvoeringen, kleuren en accessoires maakt de JDM City een volwaardig en modern vervoermiddel.

Meer informatie over JDM
Voor meer informatie over de JDM-modellen die bij ons te koop zijn kunt u terecht op de officiële website van JDM of kom langs bij ons in de showroom. Onze brommobielspecialist kan uw vragen beantwoorden en u kunt een proefrit komen maken. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

De JDM Xheos en de JDM City.

Bekijk alle merken