Microcar is een Franse fabrikant van brommobielen. Het bedrijf werd in 1984 opgericht als een divisie van de Bénéteau-groep, een belangrijke fabrikant van zeilboten. De productie verhuisde in september 2000 naar een nieuwe, op maat gebouwde fabriek. In september 2008 werd Microcar overgenomen door Ligier Automobiles. Door de fusie ontstond Europa’s grootste fabrikant van brommobielen, ofwel of “sans permis” -voertuigen (zonder vergunning). De merken Microcar en Ligier hebben beiden hun eigen identiteiten en productiefaciliteiten. Phillipe Ligier, zoon van oprichter Guy Ligier, is CEO van de uitgebreide Ligier Automobiles. GMS & Import B.V. is de officiële importeur van Microcar (en Ligier) brommobielen in Nederland.

Microcar M.GO
Het huidige modelassortiment bestaat uit het M.GO-model dat in 2009 werd geïntroduceerd. Al jaren behoort de M.GO tot de meest verkochte brommobielen op de Nederlandse markt. En dat is niet voor niets. Door de jarenlange ervaring van Microcar met brommobielen is de M.GO niet alleen zeer betrouwbaar, maar door het uitgekiende ontwerp ook heel praktisch. Zoekt u een brommobiel met een hoge instap, een goede zitpositie en een ruime kofferbak? Dan is de Microcar M.GO de beste oplossing voor u. De M.GO is verkrijgbaar in de uitvoeringen Initial, Dynamic, Premium, Highland en Outdoor met dieselmotoren, evenals volledig elektrisch. Voor meer informatie over de verschillende uitvoeringen kunt u kijken op de website van Microcar.

Microcar Dué
Daarnaast voert Microcar de Dué, de voordeligste en kleinste brommobiel van het merk. De Microcar Dué Initial is één van de goedkoopste brommobielen van Nederland. De Microcar Dué wordt geleverd met de betrouwbare Lombardini Progress motor. De Microcar Dué Initial is alleen leverbaar in de opvallende veilige kleur wit. Uiteraard voldoet de betrouwbare Progress motor aan de laatste EURO4 milieunorm.

Meer informatie over Microcar
Voor meer informatie over de Microcar-modellen die bij ons te koop zijn kunt u terecht op de officiële website van Microcar of kom langs bij ons in de showroom. Wij hebben altijd zowel nieuwe als gebruikte Microcars op voorraad. Daarnaast kan onze brommobielspecialist uw vragen beantwoorden en kunt u een proefrit komen maken. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

De Microcar M.GO en de Microcar Dué.

Bekijk alle merken