Het merk MOVE biedt volledig elektrische brommobielen aan. Deze elektrische brommobielen zijn betrouwbaar, robuust, geruisloos en gemakkelijk op te laden via alle normale stopcontacten.

MOVE CityCar
De CityCar is een elektrische, vierwielige brommobiel die voor verschillende doeleinden geschikt is. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor twee personen is hij op tal van fronten inzetbaar. Met de komst van steeds strengere milieu-eisen zal deze vierwieler ook in de toekomst inzetbaar zijn.

De standaarduitvoering van de CityCar omvat onder andere centrale deurvergrendeling, verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen, panoramadak, sound system en een navigatie met groot beeldscherm. Daarnaast is er een plus-pakket leverbaar met airconditioning en een zonnescherm.
De brommobiel is verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje, roze, blauw, bruin, paars, rood, wit, geel, zwart en zilver. Het laden van de accu gaat eenvoudig door middel van een normale stekker. Binnen 8 uur is de accu weer volledig opgeladen (binnen 2 uur 75%) en kunt u genieten van de vrijheid die de CityCar u geeft. Deze moderne brommobiel is bij ons al te koop vanaf € 9800 inclusief BTW.

MOVE CityCarGo PickUp
De Move CityCar is er ook in een pick-up uitvoering; deze is zeer geschikt voor diverse werkzaamheden.

Meer informatie over MOVE
Voor meer informatie over de MOVE-modellen die bij ons te koop zijn kunt u terecht bij ons in de showroom. Onze brommobielspecialist kan uw vragen beantwoorden en u kunt een proefrit komen maken. Meer foto’s van de Move – evenals onze andere occasions – kunt u hier vinden. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

De MOVE CityCar bij Brommobielcentrum Hapert.

Bekijk alle merken